Recepty

 

 

Jelitová polévka

  Počet porcí: 2 Doba přípravy: 30 minut   Rychlá polévka, která opravdu zasytí.   Suroviny 1x sklenice Jelitový prejt 1x cibule 2-3 stroužky česneku olej sůl pepř majoránka 1/2 l vepřový vývar /voda/   Post...

Omáčka na špagety z vepřovky

  Počet porcí: 2–4 Doba přípravy: 30 minut   Oblíbené jídlo, kterým nikdo nepohrdne.   Suroviny 1x sklenice Tatínkova vepřovka 1x cibule 1x plechovka krájených rajčat nebo 3-4x spařená rajčata 2x lžička rajčatového pro...

Rizoto s vepřovkou

  Počet porcí: 2–4 Doba přípravy: 40 minut   Rychlá, jednoduchá a chutná klasika, která spolehlivě zasytí celou rodinu.   Suroviny 1x sklenice Tatínkovy vepřovky 2x sáček rýže 1x střední cibule 4x stroužek česneku 2x ...

Opečená klobása s bramborovou kaší

  Počet porcí: 2 Doba přípravy: 40 minut   Rychlá večeře, kdy využijete poctivé zavařené klobásy.   Suroviny 1x sklenice Tatínkova klobása 6x střední brambora 5 lžic smetany či mléka 1 lžíce másla 1x menší mrkev sůl,...

Rychlá prejtová pomazánka

  Doba přípravy: 30 minut   Originální pomazánka také na jednohubky pro nečekanou návštěvu.   Suroviny 1x jitrnicový prejt 1-2 stroužky česneku 1 lžička utřeného česneku 1 lžíce hořčice 1x menší cibule na jemno  ...

Zapečené těstoviny s vepřovkou

  Počet porcí: 4 Doba přípravy: 1 hodina   Snadný a rychlý oběd či večeře, na kterých si všichni pochutnají. Třeba i s kyselou okurkou.   Suroviny 1x sklenice vepřovky 1x střední cibule ½ balíku těstovin 1-2 vejce 2-3...

Luncheon Meat hamburger

  Počet porcí: 2 Doba přípravy: 20 minut   Jednoduchá verze hamburgeru, kde využijete i luncheon meat, který jste si přibrali na dovolenou, nebo který Vám leží ve spíži.   Suroviny 1x sklenice Luncheon meat olej (nemusí ...

7 položek celkem