Jak potěšit “tvrďáka” s velkým srdcem?

 

A je to tady. Blíží se třetí červnová neděle, což značí jediné – Den otců. Neoficiální svátek, který se každým rokem stává známějším a uznávanějším. Díky němu se i hlava rodiny dostane na výsluní a my tak můžeme vyznat všem tatínkům vděčnost a poctu za jejich pevnou ruku, lásku a péči, kterou nám věnovali. A jak ideálně potěšit právě toho svého, Vám rádi poradíme.

Den otců

Tátova chvilka pozornosti

I když to tak někdy nevypadá, každého otce potěší, když se mu vyjádří trochu více pozornosti. Od nenápadného ranního obejmutí dětmi po velké rodinné grilování, kdy konečně nemusí být strážce ohně právě on. Každopádně i drobný dárek pro tátu je symbolem vděku a úcty, který ocení. Skvělým tipem je náš poctivý dárkový set s příznačným názvem Tatínkova edice ve které najde i své oblíbené klobásy zavařené ve sklenici.

Den otců – Dárková sada Tatínkova edice

Když jsme u toho grilování…

Pokud to v neděli vyjde a bude ideální počasí pro relax na zahradě, přibalte s sebou masové speciality a omáčky ke grilování, po kterých se sběhnou sliny nejen Vašemu tátovi.

Taková nejlépe naložená flákota se neobejde bez skvělé tátovy marinády na maso, ve které nesmí chybět tajná přísada – sušený česnek. Ten oživí a doladí chuť k dokonalosti. Nezapomeňte využít situace a tátovi darujte při servírování grilovací omáčku.

Den otců – grilovací omáčka

Který táta by neměl rád chilli

V neposlední řadě snad neexistuje táta, který by neocenil pikantní dárek pro chlapa. Zapojte trochu své kreativity a vytvořte například chilli dárkový balíček.

Skvělý tip pro táty s citlivějšími buňkami je jemná chilliáda či Čertův mls, kdy se decentně projeví pálivost, ale za to se pořádně roztančí chuťové pohárky. Nebo pro ty otrlejší tatínky zvolte pořádně pálivé chilli pesto ze speciálních chilli papriček, jako jsou například habaňero.

Do balíčku přihoďte oříšky, přáníčko, trochu lásky a jedlý dárek pro svého tátu máte na světě.

Den otců – Chilli jam

 

Poděkujte tátovi poctivě: