Dárek pro učitele, který má smysl

 

A je to tady. Začátek prázdnin a s ním spojené každoroční trápení, co pěkného a originálního darovat učitelům, kteří se svědomitě starají o naše malé ratolesti. Opusťte zajeté koleje hrníčku, bonboniéry a karafiátu. Přinášíme inspiraci, jak vybrat poctivý dárek pro učitele, který potěší na jazyku i na duši.

Dárek pro učitele

Hurá, je to tady! Děti se konečně těší na své vysvědčení, a nám rodičům začíná bojovka, jak za rozumnou částku najít dárky pro učitelky do školy, co potěší, případně i nadchnou, a nejlépe nebudou jen tak ledajaké. Potěšující zprávou je, že pár dobrých tipů máme v rukávu a rádi se s Vámi o ně podělíme.

 

Poctivá maličkost, potěší více než květina

Zkuste tradiční karafiát či gerberu vyměnit za praktickou, chutnou a neobvyklou pochoutku. Malý dárkový balíček, který vyjde cenově podobně, ale vydrží mnohem déle a využití bude mnohem flexibilnější, než jen ve váze. Ať už se rozhodnete pro klasiku, jako jsou bylinné čaje, čokoláda a nebo zvolíte originálnější cestu Tatínkovy paštiky, rozhodně nešlápnete vedle. Tento způsob s sebou nese ještě jednu skrytou výhodu. Je jistota, že tento dárek Vaše dítko po cestě nikde nezlomí. Ale pokud chcete mít pojistku a poděkovat především třídním učitelkám, tak jednou malou květinou k tomu nic nezkazíte.

Dárek pro uičitele – Tatínkova paštika

Darujte chvíli odpočinku a pohody

Každý pedagog se bezpochyby těší na zasloužené ticho a klid v pohodlí domova. Proto určitě ocení, když jim tuto dvouměsíční oázu klidu něčím zpříjemníte. Pokud chcete vzdát díky například originálním sladkým dárkem, budou se Vám líbit naše dárkové balení plné poctivého ovoce v podobě sladké pomerančové marmelády. Dáváte-li přednost slaným delikatesám, tak zaručeně překvapí džem ze smrkových výhonků či chilliádou, která se hodí nejen ke grilovanému masu. Učitelé Vám za tento originální dárek budou mnohonásobně více vděční, než za keramický hrnek s poděkováním, který by zařadili do své nekončící sbírky děkovných darů.

Dárek pro uičitele – Marmeláda pomerančová

Pro opravdové pedagogické mistry

Máte-li v okolí učitele, kterého chcete odměnit něčím neobvyklým, čím dáte najevo, že si vážíte jeho odvedené práce, tak není nic jednoduššího než mu nakombinovat poctivé dárky za jeho poctivou práci. Seskládejte již připravené dárkové balíčky nebo si nakombinujte set na míru dle představ. Pro paní učitelky jsou ideální balíčky s ovocnými čaji či výběrovou kávou, ke které nesmí chybět ta pravá čokoláda ke kávě. No a pro pány učitele máme připravené masové speciality, které využijí při dlouhé letní dovolené.

Dárkový balíček Vám samozřejmě ozdobíme krásnou mašlí a přidáme visačku s věnováním. Krásný dárek pro učitele tak zajistíte zcela bez starostí.

Inspirujte se a prohlédněte si i další dárky pro paní učitelku či pana učitele: