Poctivá potravina vyráží do terénu

 

Rozhodli jsme se nesedět za pecí a vyrážíme za Vámi do terénu. Náš stánek, plný exkluzívních dobrot můžete vidět v nadcházejícím období na několika akcích, z nichž některé budou s účastí Regionální potraviny.

Jako první jsme, ve spolupráci s Regionální potravinou, navštívili 12. 8. 2021 Beskydský farmářský trh ve Frýdku-Místku. Atmosféra na Náměstí Svobody byla jedním slovem úžasná, krásné počasí, a k tomu milí lidé nakupující i prodávající. Váš zájem o naši značku a produkty z našeho sortimentu nás zahřál u srdce a povzbudil na naší cestě. Děkujeme Vám.

Příště, 18. 9. 2021, se vydáme na akci Regionální potravina and Restaurant Day v Národním zemědělském muzeu v Ostravě.

Dále nás 24. 9. 2021 můžete potkat na Selských trzích na výstavišti Flora v Olomouci.

Dne 9. 10. 2021 se také zúčastníme Hradního hodokvasu na Slezskoostravském hradě, kde proběhne také slavnostní vyhlášení a předání ocenění Regionální potravina mimo jiné i našim produktům: Škvarky v sádle (značka Machač) a Nudle polévkové s libečkem a petrželkou (značka Fajna pasta).

Vidět nás naživo můžete také ve dnech 14. 10. – 17. 10. 2021 na gastrofestivalu OLIMA na výstavišti Flora v Olomouci.

Také už jistě víme, že se s Regionální potravinou dne 22. 10. 2021 zúčastníme Podzimního Novojičínského jarmarku na novojičínském Masarykově náměstí.

A kruh se uzavírá – nakonec máme v plánu vyrazit dne 4. 11. 2021 na Farmářský trh ve Frýdku-Místku, kde jsme naši cestu započali.

Těšíme se na Vás!