Dárky pro slavnostní příležitost

 

Člověk Vám blízký oslaví významnou životní událost a Vy s ním chcete jeho radost sdílet, a podpořit ji důstojným a užitečným dárkem? Skvělou volbou, kterou ocení každý, je dárek jedlý.

Poctivá potravina je ze své podstaty místem pro tuto příležitost jako stvořeným. Nabízíme originální výrobky s příběhem, od lokálních výrobců (malých farem, statků, spolků, firem), z nichž mnozí svůj um a mravenčí úsilí přetavili v produkty, které získaly různá prestižní ocenění. Všechny výrobky jsou vysoce kvalitní, vyrobeny poctivě, výhradně z kvalitních surovin. Jsou atraktivní jak vzhledem, tak i skvělou chutí, a jejich velkou výhodou je dlouhá trvanlivost a dobrá skladovatelnost.

Kontaktujte nás a my Vám individuálně navrhneme a na míru připravíme vkusný dárkový balíček, nebo koš, plný zajímavých a nutričně hodnotných pochoutek, které potěší tělo i ducha obdarovaného.

Menší balíčky (v dárkových krabičkách) je možné zaslat přepravní službou, větší aranžované balíčky (bedýnky, koše) jsou vhodné pro ty z Vás, kteří si je mohou vyzvednout osobně na našich odběrných místech.