Kód: FAJ008 | Značka: Fajna pasta

Nudle polévkové s libečkem a petrželkou

47 Kč
Skladem (> 5 ks)

Sušené vaječné těstoviny s bylinkami do polévky – vyrobeno dle originální receptury. Těstoviny jsou vyráběny z kvalitních surovin, sušeny při nízkých teplotách a ručně baleny. Oceněno značkou Regionální potravina Moravskoslezského kraje 2021.

Obsah: 250 g

Můžeme doručit do:
24.9.2021
Kategorie: Těstoviny a koření

Regionální potravina Moravskoslezského kraje 2021.

Originální produkt BESKYDY.

Složení: pšeničná mouka, vejce (min. 5 %), sušený libeček (1 %), sušená petrželková nať (1 %)

Výživové údaje na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1392 kJ/328 kcal; Tuky: 1,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g; Sacharidy: 65 g, z toho cukry 0,8 g; Bílkoviny: 11 g; Sůl: 0,02 g

Postup: Těstoviny (250 g) vložte do 2 l vroucí osolené vody a vařte 2-3 minuty. Občas promíchejte, sceďte a propláchněte studenou vodou.

Obsah: 250 g

Fajna pasta vyrábí vysoce kvalitní těstoviny díky použití výběrové mouky, kvalitních přísad a také pomalému způsobu sušení.

Výrobce: Fajna pasta s. r. o., Planiska 1910, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm

Zobrazit další produkty této značky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Fajna pasta 

 

Fajna pasta vznikla z lásky k Itálii, těstovinám, dobrému jídlu a pití. Fajna pasta je beskydsko-italský název a v překladu znamená skvělé těstoviny. Těstoviny z Beskyd, řemeslně vyráběné podle ověřených italských receptur.

Vznikají u nás těstoviny jako - spaghetti, fusilli, fettuccine, obláčky, ale také klasické české vaječné polévkové nudle vlasové či řezané. 

Prvořadá je pro nás skvělá chuť. Ta závisí na kvalitě surovin a výrobním procesu. Těstoviny vyrábíme z českých a italských surovin bez jakýchkoliv přídavných barviv či látek. Umíme těstoviny z mouky semolinové, celozrnné (špaldové a žitné) a také těstoviny ochucené zeleninou, bylinkami a kořením od regionálních farmářů.

Těstoviny i polévkové nudle jsou vyráběny metodou protlačování přes speciální matrice pomocí stroje na výrobu těstovin a poté jsou ručně uloženy na dřevěné sušící rošty. Sušení těstovin probíhá několik dní a je blízké původnímu tradičnímu způsobu sušení. Tento postup zajišťuje zachování veškerých živin a charakteristické chuti po použitých přísadách. Po usušení těstoviny ručně balíme.