Den matek – poctivý dárek, poctivé Děkuji

 

Druhá květnová neděle se neúprosně blíží a je tedy ta pravá chvíle se podívat na pár tipů, jak upřímně, od srdce a poctivě poděkovat té nejdůležitější osobě – Vaší mamince. Ať už ji chcete potěšit drobností nebo větším skutkem, určitě se Vám bude hodit špetka inspirace.

Darujme celý den

I když se od dob římských, kam spadají počátky Dne matek, hodně změnilo, důležitost vztahu a láska k našim maminkám stále zůstává. Dostůjte názvu tohoto svátku a darujte své mamince opravdu celičký den. Jak, a co připravit, Vám rádi poradíme.

Den matek – poděkování

Voňavé probuzení

Klidné květnové nedělní ráno si přímo říká o šálek dobrého čaje či kávy. Ať už využijete různé vlastní léčivé bylinky na čaj a uděláte si domácí, nebo si vyberete jednu z poctivých předpřipravených čajových směsí (tajný tip), uvidíte, že tato drobnost Vaší mamince vykouzlí úsměv na tváři. A spolu s dobrou slanou či sladkou snídaní je začátek společného dne zahájen.

Den matek – andělské čajování

Společný oběd

Pokud se Vám vybavila procházka do oblíbené restaurace na nějaké skvělé jídlo, tak si tento plán přepište na jiný krásný den. Dnešek je tu proto, abyste se o svou mámu pečlivě starali a užili si vzájemně hezké společné chvíle. Takže si předem nakupte vše potřebné, ať se Vaše oblíbené těstoviny se sušenými rajčaty a česnekem uvaří raz dva. Nezapomeňte na naše fettuccine s medvědím česnekem a česnekové pesto, které dodá tu dokonalou jemnou chuť.

Den matek – česnekové pesto

Procházka a večerní relax

Po skvělém obědě přichází čas na trochu pohybu. Přeje-li počasí, vydejte se na klidnou procházku přírodou nebo na zahradu, kde se báječně relaxuje. Večer zakončete filmem, sklenkou vína s jednohubkami a slaným mlsáním nebo zůstaňte na zahradě a něco dobrého své mámě připravte. Že Vás nic nenapadá? V jednoduchosti je krása a takový domácí chléb spolu se škvarky budou u ohně dokonalou kombinací.

Den matek – škvarky v sádle

Co říci na závěr? Ať už své mamince poděkujete společným prožitím celého dne, dárkem vlastní výroby nebo využijete našich dárkových balíčků, bude to od Vás gesto, které bude symbolem velkého díky, jež si právě Vaše máma zaslouží.

A pakliže se rozhodnete udělat radost mamince nebo i jen tak sobě koupí lahodných, poctivých produktů od lokálních výrobců, můžete až do 8. 5. využít 10% slevu na všechny dárkové balíčky na našem e-shopu. Stačí v košíku zadat kód MAMINCE a sleva je Vaše.

 

Vyjádřete poctivé Děkuji s námi: