Vánoce se blíží – 3 tipy na jedlé dárky pro labužníky

 

 

Přemýšlíte, jaký dárek letos k Vánocům darujete svým zaměstnancům, obchodním partnerům či známým? Máme pro Vás 3 tipy na jedlé dárky, které zaručeně vykouzlí úsměv na tváři a jejich balení budete mít téměř bez práce.

Vánoční dárky

V podhůří Beskyd, na Novojičínsku, existuje malé Řeznictví a uzenářství Machač, které je proslulé svými masovými specialitami. Mnohé z nich dokonce získaly různá ocenění a známky kvality, jako např. Regionální potravina či Beskydy – originální produkt. Jsou totiž připravovány podle tradičních rodinných receptur, s láskou a péčí, z kvalitních, místních surovin a to zcela bez chemických přísad. Navíc jsou zabaleny do super pevných, stylových krabiček, které už stačí jen převázat mašlí a perfektní dárek je na světě.

 

Dárkové trio vynikajících paštik

Zajímavou novinkou je Dárková sada Paštiková, která se skládá z trojice oblíbených paštik – Tatínkova paštika z pečeného vepřového masa a jater, Matějova paštika se zeleninou a kořením a Francouzská terrine, která je oblíbenou francouzskou specialitou, avšak z ryze českých surovin.

Dárková sada Paštiková

Dárková sada pro milovníky zabijačkových pochoutek

Zákazníci o ní tvrdí, že připomíná prázdniny u babičky na vesnici. Skládá se z tradičních valašských pochoutek, jako jsou Tlačenka, Jitrnicový prejt, Jelitový prejt a Škvarková pomazánka. Milovníci tradiční české kuchyně si s takovýmto dárkem připraví velice chutný a rychlý oběd i večeři.

Dárková sada Valašská zabíjačka Plus

Dárková sada do spíže

Na závěr představíme nejhodnotnější z dárků. Praktickou sadu oblíbených masových specialit tohoto vyhlášeného řeznictví, vhodnou jako zásoba do spíže. Balení obsahuje všechny výše zmíněné speciality a mnohé další. Celkem osm sklenic trvanlivých masových dobrot bezpečně uložených v praktické, pevné dárkové krabici.

Sada Maso do spíže 8 ks – různé druhy

 

Tyto a mnohé další dárkové sady můžete nakoupit na našem e-shopu. Při nákupu nad 1000 Kč od nás získáte dopravu zdarma.