Valentýn, svátek všech zamilovaných

 

Ze všech svátků, co se po světě slaví, je právě Valentýn ten svátek, který si i my Češi stále více zamilováváme a obdarováváme se valentýnskými dárky. A v půlce února se těšíme z červených a růžových srdíček, plyšáků, růží, roztomilých hrnečků, vonných svíček, romantických večeří a drobných dárečků, kterými zasypáváme ženu či muže svého života.

Valentýn, svátek zamilovaných

Láska prochází žaludkem

Tento svátek stále dost rozděluje společnost a často je zatracován kvůli komerčnosti, ale je to jen o tom, jak ho pojmete vy sami... A není třeba to přehánět. Co třeba takto?

Rádi si s partnerem nebo partnerkou uděláte hezký večer se sklenkou dobrého vína? V tom případě máte jedinečnou příležitost překvapit svou polovičku a vyzkoušet naše lahodné klobásy, které se k vínu výborně hodí. A jednoduchá příprava, kdy je nakrájíte na kolečka spolu s pečivem a napíchnete párátkem třeba s rajčátkem nebo olivou, Vám umožní se na tento výjimečný večer pěkně připravit.

Tatínkova klobása

I muži si zaslouží dárek

Mohlo by se zdát, že Valentýn je svátek stvořený jen pro ženy. Nezapomínejme ale na naše drahé muže, kteří si zaslouží stejně pozornosti jako ženy! Konec konců, na vztah jsou vždy dva. Jenže vybrat jedinečný valentýnský dárek pro muže je někdy nadlidský výkon. I proto se mnohokrát uchylujeme k výběru bonboniér, různých „lapačů prachu“ nebo dokonce k teplým svetrům a ponožkám. Tentokrát tomu může být jinak! Darujte výjimečný jedlý dárek, na kterém si Váš muž zaručeně pochutná. Takovou dárkovou sadou plnou delikatesních paštik muže nejen překvapíte, ale zaručeně i potěšíte.

Dárková sada Paštiková

Dárek pro každou příležitost

A až bude Valentýn za námi? Celý rok přinese ještě spoustu příležitostí připomenout si hezké vztahy a udělat radost někomu, na kom Vám záleží. S našimi dárkovými sadami a balíčky nikdy nesáhnete vedle. Trvanlivé produkty z řady masových specialit jsou sázkou na jistotu, že každý obdarovaný muž se bude olizovat až za ušima.

Dárková sada Tatínkova edice Plus

A u popíjení voňavé kávy z některého z našich balíčků Chvíle pohody si obdarovaná žena s každým douškem s láskou vzpomene na toho, kdo jí dárek věnoval.

Balíček Chvíle pohody II

A o tom přece každý dárek je.

 

Tyto a mnohé další dárkové sady můžete nakoupit na našem e-shopu. Při nákupu nad 1500 Kč od nás získáte dopravu zdarma.