Tatínkova vepřovka – jak na ni?

 

Tatínkova vepřovka od firmy Machač je praktická masová zavařenina. Obsahuje kvalitní vepřové maso, je zcela bez chemických přísad a šetrně sterilizovaná. Můžete ji dlouhodobě skladovat při pokojové teplotě a mít tak neustále po ruce vynikající základ pro rychlý oběd doma i na cestách.

A jak na ni? Tatínkova vepřovka otevírá doširoka dveře Vaší kulinářské fantazii – kousky masa lze připravovat na mnoho způsobů a využití je všestranné. Použijte ji všude tam, kde je požadováno vepřové maso s tou výhodou, že vepřovka je již tepelně zpracovaná a nevyžaduje tedy dlouhou přípravu.

Na dosah ruky tak máte například vepřovou pečeni, pokud vepřovku krátce podusíte a opečete na pánvi s cibulí, česnekem a kmínem – v této úpravě je vhodná se zelím nebo se špenátem, či jen tak se samotnými brambory či rýží.

Vepřovku můžete připravovat dušením s různou sezónní zeleninou, pokaždé tak vznikne jedinečné a originální jídlo k servírování s brambory, rýží, těstovinami, kroupami, pohankou či třeba kuskusem.

Vepřovka může posloužit jako základ pro rychlý vepřový guláš či na gulášovou polévku.

Najde uplatnění i ve studené kuchyni, ať už jen jednoduše s křenem, hořčicí a pečivem, tak i v zeleninových a těstovinových salátech.

Pusťte se do objevování kouzla Tatínkovy vepřovky. Přejeme Vám dobrou chuť a krásné zážitky!