Grilovací sezóna je tady!

 

Po dlouhé zimě a chladném a deštivém jaru tady máme nádherné léto, a s ním přichází čas zahradních sešlostí s grilováním. Všichni už se těšíme na šťavnaté steaky, grilované klobásy a dozlatova opečené špekáčky, to vše doplněno lahodnými omáčkami a zeleninovými delikatesami.

Náš e-shop je plný výjimečných produktů a tipů, které z Vašeho letního grilování udělají událost, na kterou se nezapomíná. 

Pokud je to pro Vás regionálně dostupné, doporučujeme Vám pořídit na grilování maso a uzeniny z Řeznictví a uzenářství Machač. Nabízí kvalitní čerstvé maso místního původu z vlastní porážky. Tradičními postupy vyrábí vynikající uzeniny s vysokým obsahem masa a bez jakýchkoliv náhražek – vyhlášený je Uzený bůček Speciál (Regionální potravina Moravskoslezského kraje 2019), každoročním letním evergreenem  jsou také jeho poctivé špekáčky. U Machače platí, že prakticky s jakýmkoliv jeho výrobkem nelze šlápnout vedle.

A čím doplnit grilované maso či zeleninu, a udělat tak z jídla jedinečný gurmánský zážitek? Stačí navštívit na našem webu sekci Zeleninové a houbové speciality a vybrat si. Je těžké z naší nabídky vyzdvihnout jen některé výrobky, protože všechny omáčky a zeleninové směsi jsou moc dobré. Určitě Vám však vřele doporučujeme vyzkoušet například tyto: Vomáčka nejen grilovací, Vomáčka cuketová, Chilliáda extra, Cuketové chutney s ananasem, nebo třeba Česnekové pesto.

Přejeme Vám krásné léto, plné zážitků, na které budete vždy s radostí vzpomínat!