Čokoládovna Troubelice
Jsme malá rodinná čokoládovna z Troubelic na Moravě. Náš čokoládový příběh se začal psát v roce 2010, kdy jsme poprvé dovezli z Ekvádoru kakaové boby a další kakaové produkty. Začali jsme si plnit svůj sen o výrobě čokolády…
Pro výrobu vysokojakostní čokolády jsou nejdůležitější surovinou kakaové boby. My jsme si vybrali ty ekvádorské, které patří k nejkvalitnějším a nejznámějším na světě pro své výjimečné aroma a chuť. Ekvádor je také naším druhým domovem. V této zemi jsme prožili část svého dětství díky tátovi, který tam žije téměř 40 let. Vybírá pro nás ty nejlepší kakaové boby přímo na plantážích a my tak máme dohled nad kvalitou nakupovaných surovin, které si do České republiky dovážíme a následně z nich ručně vyrábíme čokoládu.
K výrobě používáme pouze kakaové boby, kakaové máslo a panelu – ztuhlou šťávu z cukrové třtiny. Mimochodem, nápad sladit čokoládu panelou vznikl právě v naší čokoládovně. Do bílých a mléčných čokolád navíc přidáváme sušené mléko. Naše první tabulka čokolády určená k prodeji spatřila svět v roce 2013.
V každé tabulce naší čokolády můžete ochutnat něco ze vzdáleného Ekvádoru, rozmanité a exotické země Jižní Ameriky, ve spojení s poctivou prací malé české firmy, která si zakládá na kvalitě a osobním přístupu.

Čokoláda obsahuje 40 % kakaového másla, přirozené součásti kakaových bobů. Má výraznou vůni a je slazena panelou – ztuhlou bio třtinovou šťávou s melasou. Hmotnost: 45 g

Bílá čokoláda se spirulinou obsahuje 40 % kakaového másla. Má výraznou vůni a díky řase neobvyklou zelenou barvu. Slazena panelou, ztuhlou bio třtinovou šťávou s obsahem...

Mléčná čokoláda jemné chuti s výraznou čokoládovou vůní. Je zajímavá vyšším kakaovým podílem. Slazena panelou, ztuhlou třtinovou šťávou v bio kvalitě s obsahem melasy....

V této čokoládě se snoubí 67% hořká čokoláda z ekvádorských kakaových bobů s ekvádorským kokosem. Vznikla tak lahodná kombinace chutí a vůní. Hmotnost: 45 g
Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem