
Masný výrobek – konzerva – sterilováno
Trvanlivý výrobek bez chemických přísad
Minimální trvanlivost: 6–12 měsíců
Složení: vepřové droby 43 %, vepřové maso 40 %, vepřové kůže, vepřová krev, sůl, směs koření, cibule
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 1102 kJ/266 kcal / Tuky: 21,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 7,8 g / Sacharidy: 2,6 g, z toho cukry: 0 g / Bílkoviny: 16,2 g / Sůl: 2 g
Obsah: 300 g
Výrobce: MACHAČ – MALOKAPACITNÍ JATKA s.r.o., U Školky 696, 742 72 Mořkov
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Firma MACHAČ z Mořkova vznikla v roce 1992 jako ryze rodinná společnost. Její zakladatel, pan Stanislav Macháč, měl po celý svůj život řeznické řemeslo ve velké úctě a provozoval jej jako svého koníčka. Stal se v širokém okolí vyhledávaným řezníkem, který nemohl chybět na žádné zabíjačce.
Na tento základ navázala první léta podnikání, začali jsme vyrábět kvalitní masné a uzenářské výrobky z masa z vlastní porážky a prodávat je ve vlastním obchodě. Firma se postupem času rozvíjela, výroba modernizovala, produkce zvyšovala. Z jednoho obchůdku s řeznicko-uzenářským sortimentem z vlastní produkce postupně vznikla síť obchodů „Machač – řeznictví a uzenářství“ v okolních městech.
Cílevědomě budujeme značku regionálního výrobce kvalitních masných produktů, a o tom, že se nám to daří, svědčí získání prestižního ocenění Regionální potravina (Moravskoslezský kraj) pro naše výrobky Tatínkova šunka (2018), Uzený bůček speciál (2019) a Škvarky v sádle (2021).
Náš vývoj neustrnul. V současné době povyšujeme myšlenku výroby a prodeje kvalitních potravin prostých chemických přísad o další krok – založili jsme e-shop POCTIVÁ POTRAVINA. Cílem je vyhledávat a spojovat lokální výrobce zajímavých potravin, kteří stejně jako my s mimořádnou péčí a nadšením tvoří výjimečné produkty nejvyšší kvality.