Kód: POH001 | Značka: Pohankový mlýn Šmajstrla

Pohanka kroupa 400 g

58 Kč
Skladem (>5 ks)

Česká pohanka, šetrně mechanicky loupaná v rodinném mlýně. Přirozeně bez lepku, s původními vitamíny. Vhodná do jogurtu, jako příloha, zavářka do polévky.

Obsah: 400 g

Můžeme doručit do:
7.7.2022
Kategorie: Sortiment

Tuto pohanku nemusíte vařit! Pohanka kroupa je stále živé zrno, které po dvou dnech vlhčení vypustí klíček délky do půl centimetru, a díky klíčku jsou v pohance nejen vitamíny a aminokyseliny, ale také enzymy. Pohanku můžeme jíst denně, mlynář Arnošt říkával: „Pohanku jsme jídávali 6x v týdnu, jen v neděli bylo maso.“

Pohanka mechanicky loupaná

Trvanlivý výrobek.

Gluten free

Země původu: Česká republika

Složení: Pohanka 100 %

Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 1490 kJ/355 kcal; Tuky: 4,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g; Sacharidy: 59 g, z toho cukry: 1,5 g; Bílkoviny: 16,5 g; Sůl: 0,01 g

Obsah: 400 g

Výrobce: Pohankový mlýn ŠMAJSTRLA s.r.o., Kopaná 806, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm

Zobrazit další produkty této značky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

Jsme mlynáři z rodu Šmajstrlů. Pokračujeme v tradici loupání pohanky mechanickou cestou tak, jako to dělali naši dědové. Dnes pohanku zpracovává a o mlýn pečuje pátý mlynář Pavel. V našem mlýně na Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm loupeme pohanku již od roku 1861 mechanickým způsobem, při němž nejsou znehodnocovány vitamíny. Naším přáním je, aby pohanka i nadále přinášela lidem zdraví, které stále zůstává tím největším bohatstvím každého člověka.

Celá desetiletí se snažíme o osvětu naší pohanky a věříme v její vlastnosti, které jsou také po několik generací naší rodiny prokázány spokojenými zákazníky. Všechna pohanka od nás je čerstvá, poctivá, kvalitní a vypěstovaná našimi českými zemědělci.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení