
Představujeme Vám nový design naší tabulkové čokolády. Tabulka čokolády je nyní tenčí, což ještě více umocní její dokonalou chuť – doslova se Vám rozplyne na jazyku! Čokoláda je balena v přírodním kraftovém obalu, který skrývá čokoládový příběh a proces výroby naší bean to bar čokolády.
Čokoláda je vhodná i pro vegany.
Ručně vyrobená čokoláda z ekvádorských kakaových bobů.
Trvanlivý produkt.
Bez lepku.
Neobsahuje lecitin ani konzervanty.
Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, panela. Obsah kakaové sušiny nejméně 83 %.
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 2360 kJ/569 kcal; Tuky: 43,87 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 26,11 g; Sacharidy: 24,2 g, z toho cukry: 16 g; Vláknina: 16,2 g; Bílkoviny: 11,27 g; Sůl: 0,059 g
Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
Hmotnost: 45 g
Výrobce: Čokoládovna Troubelice, František Bačík, Troubelice 10, 783 83 Troubelice
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Jsme malá rodinná čokoládovna z Troubelic na Moravě. Náš čokoládový příběh se začal psát v roce 2010, kdy jsme poprvé dovezli z Ekvádoru kakaové boby a další kakaové produkty. Začali jsme si plnit svůj sen o výrobě čokolády…
Pro výrobu vysokojakostní čokolády jsou nejdůležitější surovinou kakaové boby. My jsme si vybrali ty ekvádorské, které patří k nejkvalitnějším a nejznámějším na světě pro své výjimečné aroma a chuť. Ekvádor je také naším druhým domovem. V této zemi jsme prožili část svého dětství díky tátovi, který tam žije téměř 40 let. Vybírá pro nás ty nejlepší kakaové boby přímo na plantážích a my tak máme dohled nad kvalitou nakupovaných surovin, které si do České republiky dovážíme a následně z nich ručně vyrábíme čokoládu.
K výrobě používáme pouze kakaové boby, kakaové máslo a panelu – ztuhlou šťávu z cukrové třtiny. Mimochodem, nápad sladit čokoládu panelou vznikl právě v naší čokoládovně. Do bílých a mléčných čokolád navíc přidáváme sušené mléko. Naše první tabulka čokolády určená k prodeji spatřila svět v roce 2013.
V každé tabulce naší čokolády můžete ochutnat něco ze vzdáleného Ekvádoru, rozmanité a exotické země Jižní Ameriky, ve spojení s poctivou prací malé české firmy, která si zakládá na kvalitě a osobním přístupu.