Kód: TRO005 | Značka: Čokoládovna Troubelice

Čokoláda 75% hořká marakuja

103 Kč
Skladem (>5 ks)

Hořká čokoláda 75% doplněná svěží kyselkavou maracujou, tropický ovocem z Ekvádoru. Slazena panelou – ztuhlou bio třtinovou šťávou, přirozeně obsahuje melasu.

Hmotnost: 45 g

Můžeme doručit do:
2.6.2022
Kategorie: Čokoláda

Čokoláda je balena v přírodním kraftovém obalu, který skrývá čokoládový příběh a proces výroby bean to bar čokolády. Čokoláda je vhodná také pro vegany.

Ručně vyrobená čokoláda z ekvádorských kakaových bobů.

Bez lepku.

Neobsahuje lecitin ani konzervanty.

Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva panela, marakuja minimálně 3 %. Obsah kakaové sušiny nejméně 75 %.

Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 2390 kJ/576 kcal; Tuky: 43,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 26,13 g; Sacharidy: 31,4 g, z toho cukry: 22,55 g; Vláknina: 12,3 g; Bílkoviny: 8,88 g; Sůl: 0,04 g

Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

Hmotnost: 45 g

Výrobce: Čokoládovna Troubelice, František Bačík, Troubelice 10, 783 83 Troubelice

Zobrazit další produkty této značky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

Jsme malá rodinná čokoládovna z Troubelic na Moravě. Náš čokoládový příběh se začal psát v roce 2010, kdy jsme poprvé dovezli z Ekvádoru kakaové boby a další kakaové produkty. Začali jsme si plnit svůj sen o výrobě čokolády…

Pro výrobu vysokojakostní čokolády jsou nejdůležitější surovinou kakaové boby. My jsme si vybrali ty ekvádorské, které patří k nejkvalitnějším a nejznámějším na světě pro své výjimečné aroma a chuť. Ekvádor je také naším druhým domovem. V této zemi jsme prožili část svého dětství díky tátovi, který tam žije téměř 40 let. Vybírá pro nás ty nejlepší kakaové boby přímo na plantážích a my tak máme dohled nad kvalitou nakupovaných surovin, které si do České republiky dovážíme a následně z nich ručně vyrábíme čokoládu.

K výrobě používáme pouze kakaové boby, kakaové máslo a panelu – ztuhlou šťávu z cukrové třtiny. Mimochodem, nápad sladit čokoládu panelou vznikl právě v naší čokoládovně. Do bílých a mléčných čokolád navíc přidáváme sušené mléko. Naše první tabulka čokolády určená k prodeji spatřila svět v roce 2013.

V každé tabulce naší čokolády můžete ochutnat něco ze vzdáleného Ekvádoru, rozmanité a exotické země Jižní Ameriky, ve spojení s poctivou prací malé české firmy, která si zakládá na kvalitě a osobním přístupu.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení