Kód: TRO003 | Značka: Čokoládovna Troubelice

Čokoláda 51% mléčná

98 Kč
Skladem (>5 ks)

Mléčná čokoláda jemné chuti s výraznou čokoládovou vůní. Je zajímavá vyšším kakaovým podílem. Slazena panelou, ztuhlou třtinovou šťávou v bio kvalitě s obsahem melasy.

Hmotnost: 45 g

Můžeme doručit do:
2.6.2022
Kategorie: Čokoláda

Představujeme Vám nový design naší tabulkové čokolády. Tabulka čokolády je nyní tenčí, což ještě více umocní její dokonalou chuť – doslova se Vám rozplyne na jazyku! Čokoláda je balena v přírodním kraftovém obalu, který skrývá čokoládový příběh a proces výroby naší bean to bar čokolády.

Ručně vyrobená čokoláda z ekvádorských kakaových bobů.

Bez lepku.

Neobsahuje lecitin ani konzervanty.

Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva panela, sušené mléko. Obsah kakaové sušiny nejméně 51 %. Obsahuje alergen: mléko.

Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 2520 kJ/608 kcal; Tuky:45,78 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 27,28 g; Sacharidy: 37,3 g, z toho cukry: 31,43 g; Vláknina: 4,10 g; Bílkoviny: 9,54 g; Sůl: 0,185 g

Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

Hmotnost: 45 g

Výrobce: Čokoládovna Troubelice, František Bačík, Troubelice 10, 783 83 Troubelice

Zobrazit další produkty této značky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

Jsme malá rodinná čokoládovna z Troubelic na Moravě. Náš čokoládový příběh se začal psát v roce 2010, kdy jsme poprvé dovezli z Ekvádoru kakaové boby a další kakaové produkty. Začali jsme si plnit svůj sen o výrobě čokolády…

Pro výrobu vysokojakostní čokolády jsou nejdůležitější surovinou kakaové boby. My jsme si vybrali ty ekvádorské, které patří k nejkvalitnějším a nejznámějším na světě pro své výjimečné aroma a chuť. Ekvádor je také naším druhým domovem. V této zemi jsme prožili část svého dětství díky tátovi, který tam žije téměř 40 let. Vybírá pro nás ty nejlepší kakaové boby přímo na plantážích a my tak máme dohled nad kvalitou nakupovaných surovin, které si do České republiky dovážíme a následně z nich ručně vyrábíme čokoládu.

K výrobě používáme pouze kakaové boby, kakaové máslo a panelu – ztuhlou šťávu z cukrové třtiny. Mimochodem, nápad sladit čokoládu panelou vznikl právě v naší čokoládovně. Do bílých a mléčných čokolád navíc přidáváme sušené mléko. Naše první tabulka čokolády určená k prodeji spatřila svět v roce 2013.

V každé tabulce naší čokolády můžete ochutnat něco ze vzdáleného Ekvádoru, rozmanité a exotické země Jižní Ameriky, ve spojení s poctivou prací malé české firmy, která si zakládá na kvalitě a osobním přístupu.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení