Kód: TRO002 | Značka: Čokoládovna Troubelice

Čokoláda 40% bílá spirulina

95 Kč
Skladem (5 ks)

Bílá čokoláda se spirulinou obsahuje 40 % kakaového másla. Má výraznou vůni a díky řase neobvyklou zelenou barvu. Slazena panelou, ztuhlou bio třtinovou šťávou s obsahem melasy.

Hmotnost: 45 g

Můžeme doručit do:
6.10.2023
Kategorie: Čokoláda
Doprava zdarma nad 1500 Kč

Představujeme Vám nový design naší tabulkové čokolády. Tabulka čokolády je nyní tenčí, což ještě více umocní její dokonalou chuť – doslova se Vám rozplyne na jazyku! Čokoláda je balena v přírodním kraftovém obalu, který skrývá čokoládový příběh a proces výroby naší bean to bar čokolády.

Ručně vyrobená čokoláda z ekvádorských kakaových bobů.

Trvanlivý produkt.

Bez lepku.

Neobsahuje lecitin ani konzervanty.

Složení: Kakaové máslo, sušené mléko, třtinová šťáva panela, spirulina minimálně 1 %. Obsah kakaového másla minimálně 40 %. Obsahuje alergen: mléko.

Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 2550 kJ/614 kcal; Tuky: 46,72 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 28,25 g; Sacharidy: 35,3 g, z toho cukry: 29,9 g; Vláknina: 2,38 g; Bílkoviny: 11,76 g; Sůl: 0,355 g

Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

Hmotnost: 45 g

Výrobce: Čokoládovna Troubelice, František Bačík, Troubelice 10, 783 83 Troubelice

Zobrazit další produkty této značky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

Jsme malá rodinná čokoládovna z Troubelic na Moravě. Náš čokoládový příběh se začal psát v roce 2010, kdy jsme poprvé dovezli z Ekvádoru kakaové boby a další kakaové produkty. Začali jsme si plnit svůj sen o výrobě čokolády…

Pro výrobu vysokojakostní čokolády jsou nejdůležitější surovinou kakaové boby. My jsme si vybrali ty ekvádorské, které patří k nejkvalitnějším a nejznámějším na světě pro své výjimečné aroma a chuť. Ekvádor je také naším druhým domovem. V této zemi jsme prožili část svého dětství díky tátovi, který tam žije téměř 40 let. Vybírá pro nás ty nejlepší kakaové boby přímo na plantážích a my tak máme dohled nad kvalitou nakupovaných surovin, které si do České republiky dovážíme a následně z nich ručně vyrábíme čokoládu.

K výrobě používáme pouze kakaové boby, kakaové máslo a panelu – ztuhlou šťávu z cukrové třtiny. Mimochodem, nápad sladit čokoládu panelou vznikl právě v naší čokoládovně. Do bílých a mléčných čokolád navíc přidáváme sušené mléko. Naše první tabulka čokolády určená k prodeji spatřila svět v roce 2013.

V každé tabulce naší čokolády můžete ochutnat něco ze vzdáleného Ekvádoru, rozmanité a exotické země Jižní Ameriky, ve spojení s poctivou prací malé české firmy, která si zakládá na kvalitě a osobním přístupu.